Stormöte ***Uppdaterad***

Publicerad 12 september 2011

Med bakgrund av de två avbrutna matcherna mot Helsingborgs IF och Djurgårdens IF inbjuder vi alla MFF:are för att gemensamt diskutera den situation fotbollen hamnat i, hur vår klubb påverkas och hur vi ska ta oss vidare.

Malmö FF kommer aldrig att acceptera att vår fina förening och fotbollen förstörs av enskilda våldsverkare och att supportrar, sponsorer, familjer, fotbollsälskare får sin upplevelse förstörd av att enskilda individer kastar in knallskott mot planen och förstör festen. Vår vision är alltjämt att alla, våra såväl som motståndarnas supportrar, ska kunna besöka våra matcher under trevliga former i en öppen miljö. För att vi ska lyckas krävs även framöver att alla goda krafter engagerar sig. Attityden på läktarna påverkas främst av dem som är där. Vi vill att våra arrangemang ska vara en stämningsfylld fest inom ramen för samhällets, fotbollens och MFF:s värdegrund och regler.

Under kvällen kommer ordförande Håkan Jeppsson och VD Per Nilsson att dels ge sin syn på det inträffade, dels hur vi arbetar med säkerhetsfrågor, dels diskutera domen från disciplinnämnden efter den avbrutna matchen mot Djurgårdens IF.

När? Måndagen den 19 september
Tid? 19:10
Var? Restaurang 1910 (ingång 51) OBS!

Varmt välkomna!