Storförlust för B-laget i premiären

Publicerad 22 april 2003

En snedspark och en frilägesutvisning banade väg för Kalmar FF som gjorde tre mål på tjugo minuter i andra halvlek. ”Försvarsarbetet var bedrövligt” var Anders Palmérs kommenterade till det hela.

Kalmar FF B- Malmö FF B
4-0(1-0)

Anders Palmér:
”Vi gör ingen bra match. Kalmar är hetare medan vi inte skapar mycket. Det var ett ungt lag vi åkte upp med och många av killarna har precis varit på ett träningsläger i Italien. Det märktes att de var lite slitna. Alexander malmström och Kristian Bergström gör en bra insats och Mattias Asper får inte mycket hjälp idag. Kalmar skapar inte så många chanser i första halvlek men ledningen på 1-0 är rättvis även om det sker på en snedträff från en av deras spelare som ställer Asper fullständigt. I andra halvlek får vi Magnus Carlsson frilägesutvisad och det blir straff. Efter 2-0 så tar Kalmarspelarna för sig bättre och trean och fyran ramlar in rätt så snabbt. Vi gör ingen bra match och det är bara att hoppas att detta var den matchen på året när ingenting fungerar.”