Storförlust för B-laget

Publicerad 22 februari 2003

Efter storförlusten mot AB är det ord och inga visor från Anders Palmér:
”Vi möter ett lag som är mycket bättre än oss och vi skapar nästan ingenting på nittio minuter. Det är rätt stor klasskillnad och vi gör en riktigt dålig första halvlek.”

AB Köpenhamn B- Malmö FF B 4-0(4-0)

1-0 3 min Mohamed Zidan
2-0 23 min Mohamed Zidan
3-0 34 min Ali Akida
4-0 41 min Simon A. Pedersen

Startuppställning:
Mattias Asper –
Billy Berntsson, Johan Nilsson Guiomar, Jeppe Vestergaard, Tim Strömberg(68)-
Max Fuxberg, Joakim Nilsson(46), Jon Jönsson(74), Alexander Malmström –
Markus Pode(54), Bovar Karim

Avbytare:
Anders Ekelund 46 min
Bönnemark 54 min
Thommie Persson 68 min
Markus Pode 74 min in igen

Anders Palmér:
”Vi möter ett lag som är mycket bättre än oss och vi skapar nästan ingenting på nittio minuter. Det är rätt stor klasskillnad och vi gör en riktigt dålig första halvlek. Vi är inte med i spelet, vinner inga närkamper och vi är tvåa på alla bollar. Vi tar oss samman i pausen och snackar igenom situationen och kommer ut och gör en skaplig andra halvlek kämpamässigt men skapar fortfarande inga ordentliga chanser. Inställningen är dock bättre och vi krigar mer. Vi resonerar som så att det är nyttigt för killarna att spela de här matcherna. Det är tre tuffa matcher mot tre danska lag och killarna blir medvetna om vad det handlar om. Det är seniorfotboll de spelar nu.”