Stor familjedag på söndag

Publicerad 26 april 2016 i Nyheter

Ta med hela familjen och se Malmö FF – BK Häcken nu på söndag! Inför matchen kommer vi att bygga upp ett stort aktivitetsområde utanför den södra läktaren där det bland annat kommer att finnas en 56 meter lång uppblåsbar hinderbana, fotbollsprickskytte, en tio meter hög rutschkana och mycket mer. Dessutom har vi tagit fram ett biljettpaket till matchen där ni kan gå antingen två barn och två vuxna, eller tre barn och en vuxen för 300 kronor.

Under fjolåret anordnade vi två familjedagar inför hemmamatcherna mot Åtvidabergs FF och GIF Sundsvall där vi byggde upp ett stort aktivitetsområde utanför familjeläktaren – något som var väldigt uppskattat och de bägge familjedagarna blev välbesökta av såväl stora som små.

(Bilder ifrån familjedagen inför MFF – Åtvidabergs FF 2015)

Inför årets allsvenska har vi valt att anordna aktiviteter bakom familjeläktaren inför varje hemmamatch och till de två nästkommande allsvenska hemmamatcherna – BK Häcken 1 maj och Gefle IF 14 maj – kommer vi återigen anordna familjedagar och därmed utöka aktivitetsområdet. 

Till söndagens allsvenska hemmamatch mot BK Häcken kommer vi bland annat att erbjuda:

56 meter hinderbana
10 meter hög rutschkana
Fotbollsprickskytte
Lekland
Två hoppborgar
Basket
Barnsumo
Ansiktsmålning

Området kommer att vara mellan ingång J och ingång K på Swedbank Stadion och det är öppet från 14.30 fram till matchstart 17.30. För att ta del av alla aktiviteter kommer det finnas aktivitetsband att köpa som kostar 100 kronor.

Tänk på att det kommer att vara som mest folk i aktivitetsområdet en timme innan matchstart och att det kan vara en tanke att komma i god tid. 

Biljettpaket för 300 kronor

Till de allsvenska hemmamatcherna mot BK Häcken den 1 maj och Gefle IF 14 maj har vi tagit fram ett biljettpaket till familjeläktaren där ni kan gå två vuxna och två barn, eller en vuxen och tre barn, för 300 kronor per match.

Malmö FF – BK Häcken 1 maj klockan 17.30

BiljettKöp

Malmö FF – Gefle IF 14 maj klockan 16.00

BiljettKöp

huvudpartners

officiella partners