Stöd MT96 inför säsongen 2017

Publicerad 27 februari 2017 i Nyheter

På olika håll pågår nu förberedelserna inför säsongen 2017 som Malmö FF går in i med målet att försvara SM-guldet och återigen nå gruppspel i Europa. A-laget vässar formen på träningsplanerna, vaktmästarna pysslar om gräsmattan på Swedbank Stadion och MT96 har startat en stor insamlingskampanj som redan överträffat förväntningarna.

MT96 har helt ideellt gjort Sveriges vackraste tifon på både hemma- och bortamatcher i snart 20 år. För att de ska kunna fortsätta leverera läktarkoreografier i europeisk toppklass behöver de pengar till tyg, symaskiner, tråd, färg och allt annat som behövs. Därför startade de i fredags en insamlingskampanj med målet att nå 50 000 kronor innan den allsvenska premiären.

– Kampanjen har fått en respons långt över förväntan. När vi satte målet på 50 000 kändes det ganska högt men efter alla bidrag under helgen har vi både slagit målet och gått över det, säger Niklas Gustafsson som är en av de som arbetar ideellt för MT96.

Hela 63 000 kronor har i skrivande stund samlats in till verksamheten. Nu satsar MT96 på att mer än fördubbla det ursprungliga målet och nå 107 000 kronor – en tusenlapp per år som Malmö FF funnits – innan spelarna kliver ut på Nya Ullevi den 1 april.

– Vi avslutade säsongen med Rosenberg-tifot och kunde då inte ha en insamling direkt efter, som vi vanligtvis har.  Så alla pengar som kommer in nu är välbehövliga. Och ju fler bidrag vi får, desto fler, större och snyggare tifon kan vi skapa på vår läktare. Genom att skänka en slant blir du automatiskt en del av den malmöitiska läktarkulturen, då vi supportrar tillsammans skapar alla tifon, säger Niklas Gustafsson.

Ge ditt bidrag till MT96:

Swish: 123 592 31 23

Bankgiro: 223-2213  

huvudpartners

officiella partners