Startelvan mot TFF

Publicerad 15 februari 2008

***Uppdaterad även med TFF:s startelva***

Jimmy Dixon, Ola Toivonen och Jonatan Johansson årsdebuterar när MFF möter TFF på Kulladal lördag eftermiddag.

Malmö FF- Trelleborgs FF
Lördagen den 16 februari 13.00, Kulladals IP

Malmö FF:s startelva:

Dejan Garaca

Ulrich Vinzents, Jimmy Dixon, Gabriel, Behrang Safari

Daniel Andersson

Guillermo Molins, Ola Toivonen, Jeffrey Aubynn

Edward Ofere, Jonatan Johansson

Troliga avbytare (med på fredagens träning): Christian Järdler, Niklas Hansson, Anes Mravac, Robin Nilsson, Johan Andersson, Jiloan Hamad, Agon Mehmeti, Jonnie Fedel.

Ej tillgängliga: Jonas Sandqvist, Anders Andersson, Joakim Nilsson, Labinot Harbuzi, Niklas Skoog, Babis Stefanidis, Daniel Theorin.

Till andra träningsmatchen släpper Roland Nilsson en startelva, som är lika med ena laget i tvåmålsspelet under fredagens förmiddagsträning. Juniorerna Jasmin Sudic, Hamid Alamin och Pontus Jansson fyllde upp under det passet – för det är nämligenen hel del spelare som i dagsläget inte är tillgängliga för match.
– Vi har en tung period nu träningsmässigt, när vi ökar på med fotbollsträningen allt mer. Men snart släpper vi lite på fysen och går över till mer explosiv träning, kommenterar Roland Nilsson skadeläget.
Därför är också startelvan att betrakta som trolig; nya skadekänningar kan inte uteslutas.
– Helt säkert vet vi inte förrän imorgon.

Förutom skadade Jonas Sandqvist (ledbandsskadad igår, i bästa fall tillbaka om cirka två veckor) har Anders Andersson inte tränat under veckan på grund av en vad som stelnade till efter förra lördagens match mot Lyngby. Daniel Theorin har stukat foten, men för Joakim Nilsson går det i alla fall åt rätt håll; han har börjat fotbollsträna men är inte med i spel än. För Niklas Skoog (irriterat knä), Labinot Harbuzi och Babis Stefanidis (bägge strama lårbaksidor) gäller att de har känningar och sparas för att inte riskera ”riktiga” skador.

Vad har träningarna fokuserat på under veckan?
– Både försvars- och anfallsspel, vi fyller på med fler detaljer efterhand. Liksom förra veckan har vi jobbat med lågt försvarsspel. Nästa vecka går vi över till att jobba mer med högre försvarsspel – vi ska ju kunna båda delarna.

Vad är du nyfiken på inför matchen mot TFF?
– Samma saker som i förra matchen, att vi lyckas med det vi gjorde bra då igen.

Vad var du mest nöjd med efter första matchen?
– Inställningen. Det var inget prova på och känna efter för att det var första matchen – vi gick in och körde på så länge vi orkade och bytte sedan, säger Roland Nilsson, och antyder att det blir en hel del byten den här gången också, om än inte riktigt lika många som förra lördagens åtta.

Huvuddomare: Daniel Stålhammar, Landskrona.
Assisterande: Magnus Sjöblom, Landskrona, Mohammed Culum, Malmö.

Trelleborgs FF:s startelva
Johan Dahlin

Dennis Melander
Jens Sloth
Rasmus Bengtsson
Mikael Bengtsson

Erik Sundin
Jonas Bjurström
Magnus Andersson
Paulino Lopes Tavares

Andreas Drugge
Michael Mensah

Avbytare
Viktor Noring
Thommie Persson
Andreas Wihlborg
Mattias Thylander
Emil Mårtensson
Kristaian Haynes
Rasmus Östman
Fisnik Shala

Allmän information
Entré: vuxna 40:-
Ungdomar t o m 15 år kommer in gratis.
Malmö FF:s andra träningsmatch på hemmaplan spelas på konstgräset på Kulladals IP. Idrottsplatsen kommer att förses med läktare med plats för cirka 800 stående. Kom i god tid då antalet personer som kommer att kunna se planen är begränsad.
Kassorna och serveringen i form av korv, läsk och kaffe öppnar redan 12.00.

Inga P-platser
Observera att den inte finns några P-platser i anslutning till idrottsplatsen denna dag. De fåtal P-platser som finns i anslutning till Kulladals IP kommer att användas till de båda lagens spelare och ledare, domare samt organisationen kring matchen.

Transport
Ta dig till matchen i första hand med buss (linje 7), med cykel eller till fots. För er med bil finns parkeringsmöjligheter i närområdet men det är trånga gator och begränsat antal platser.

Kulladals IP ligger här

Välkomna!