Stadionområdet invaderat av ungdomar!

Publicerad 17 april 2002

Malmö FF och SEB:s satsning på fotbollskolan har överträffat alla förväntningar.
Igår tränade över 300 ungdomar på Stadionområdet!

Trots dåligt väder så var det god uppslutning när över 300 ungdomar genomförde sitt första träningspass igår. Tillsammans med föräldrar, syskon och släkt så var det över tusentalet personer samlade på och runt träningsplanerna. Det stora antalet ungdomar var uppdelade i 16 grupper med ca 20 barn fördelat på två pass, ett mellan 17.30- 18.20 och ett mellan 18.30 och 19.20. Alla barn fick eller kommer att få T-shirt, shorts, benskydd, strumpor och vattenflaska.

Patrick Winqvist, Malmö FF:
” Vi ser mycket positivt på detta och fast att det var lite kaotiskt i början när alla skulle ha kläder och byta om så hann vi med ett par övningar och spel redan första träningen. Ledarna gjorde en fantastisk insats och utan dem hade det inte fungerat. Så snart alla rutiner fungerar och organisationen satt sig så blir det ännu bättre.”

Alla är välkomna till Malmö FF: s fotbollskola och det är inte försenat att anmäla sitt barn. Kom bara i tid så löser ledarna detta.
Träning sker tisdagar och torsdagar på tider enligt ovan. För pojkar gäller åldern fem till åtta år. Det finns två grupper med flickor i åldern fem till tio år och det finns även en grupp där det ingår döva barn och barn med handikapp. Det kostar 400 kronor att anmäla sitt barn till fotbollskolan och för det får man tröja, shorts, benskydd, strumpor, vattenflaska, medlemskap i Malmö FF samt rabattkort på Team Sportia.

För mer information kontakta Patrick Winqvist på 040- 32 66 00.