Spelarna besökte Supporterhuset

Publicerad 14 oktober 2016 i Nyheter

Flera spelare ur MFF:s A-lag gästade under onsdagen Supporterhuset för att träffa supportrar och för att signera sina skåpsluckor.

Supporterhuset är en mötesplats för alla MFF-supportrar och en gemensam lokal med syfte att stärka det positiva supporterskapet. En av avsikterna är att Supporterhuset ska vara attraktivt för alla supportrar oavsett bakgrund.

I onsdags besökte flera spelare ur Malmö FF:s A-trupp Supporterhuset för att fika och mingla med de supportrar som var på plats. Dessutom blev det ett tillfälle för spelarna att signera sina respektive skåpsluckor, som pryder en stor del av lokalens vänstra långsida.

För flera av spelarna var det första besöket på Supporterhuset och de var imponerade av både lokalen och engagemanget från människorna som driver samlingsplatsen.

– Det är häftigt att det engagerar så mycket människor. Jobbet de lägger ner är fantastiskt, säger Alexander Jeremejeff.

I källaren driver supportrarna olika workshops och där finns trycksaker, färg och annat material för att måla flaggor och göra banderoller. En del av de tifon som sedan hamnar på ståplats under hemmamatcherna.

– Det är viktigt att se det här så att vi spelare uppskattar jobbet de lägger ner. Vi är tacksamma att de kommer till matcherna och när man ser det här så värmer det ännu mer. Det är ett bra sätt för oss spelare att komma närmare supportrarna, säger Alexander Jeremejeff.

Stödet från supportrarna aktualiseras dessutom av det stora bortafölje som kommer att vara på plats på söndag för att stötta laget i det viktiga bortamötet mot IFK Norrköping. Runt 3 000 MFF:are följer med upp till Östgötaporten.

– Det är en viktig match som jag hoppas att vi kan vinna. Vi behöver allt stöd vi kan få och att det är så många som åker upp är helt otroligt, säger Alexander Jeremejeff.

Läs mer om Supporterhuset här

huvudpartners

officiella partners