Snart stänger anmälan till Sommarakademin – fortfarande platser kvar

Publicerad 26 maj 2021 i MFF i Samhället,Nyheter

På MFF:s sommarakademi får du möjlighet att under fyra dagar träna med MFF:s akademitränare tillsammans med ambitiösa och talangfulla spelare från hela landet.

Sommarakademin har blivit en oerhört populär tradition för Skånes (och övriga Sveriges) fotbollsspelare i åldern 10-12 år och platserna har gått åt fort tidigare år så vill du vara med när det är dags till sommaren är det säkrast att anmäla dig snarast möjligt.

Förberedelserna inför Sommarakademin är i full gång! Tidigare under våren samlades MFF:s akademitränare för att gå igenom basen av fotbollsövningar som ska läras ut till sommarens deltagare. Till akademitränarnas hjälp fanns en träningsglad grupp spelare från MFF:s P10-lag.

Lägertider 2021

Pojkar födda 2011 – v. 24
Pojkar födda 2010 – v. 25
Pojkar födda 2009 – v. 32

Flickor födda 2011 – v. 24
Flickor födda 2010 – v. 25
Flickor födda 2009 – v. 32

Betalning

När din anmälan kommit oss tillhanda och vi behandlat den kommer en faktura med betalningsanvisningar att skickas till den angivna mailadressen. Fakturorna skickas i omgångar under helgfria vardagar. Ni behöver inte maila och fråga efter fakturan om ni inte fått den omedelbart efter anmälan. Förutsatt att fakturan betalas innan förfallodatumet är din plats på Sommarakademin bekräftad och ingen ytterligare bekräftelse kommer att skickas.

Din anmälan är bindande men inte aktiv förrän betalningen är gjord. Anmälan stänger den 1 juni.

Övrigt

Har ni några andra frågor kring Sommarakademin 2021, vänligen kontakta sommarakademin@mff.se.

huvudpartners

officiella partners