Snart släpps nya matchtröjan

Publicerad 23 mars 2018 i Nyheter

Tisdagen den 27 mars klockan 12:15 startar försäljningen av Malmö FF:s nya matchtröja för 2018 – den första med två stjärnor sedan fjolårets historiska tjugonde SM-guld.

Från och med klockan 12:15 på tisdag kan du köpa tröjan i MFF Shopen, i vår webbshop och i Intersportbutikerna på Emporia, Mobilia och Bernstorp i Malmö samt Härlöv i Kristianstad.

Klockan 16:30 samma dag gästar Fouad Bachirou och Pavle Vagic MFF Shopen. Ett perfekt tillfälle att införskaffa den nya tröjan, få den signerad och fotografera dig själv tillsammans med spelarna!

Sedan 2016 spelar samtliga MFF-lag med Volkswagens runda logotyp på bröstet. Till våra allsvenska matcher får Volkswagen från och med i år sällskap av två nya dräktpartners: Tillmobil (på ryggens nedre del) och TicTac Interactive (på tröjärmen). Samtliga dräktpartners kommer att finnas på tröjorna som finns till försäljning.

Matchtröjan finns i vuxenstorlekarna XS-4XL och barnstorlekarna 104-164 cl. Barnstorlekarna kostar 599 kronor och vuxenstorlekarna 749 kronor.

Under 2018 kommer vi att fortsätta spela i den svarta bortatröjan, som alltjämt finns till försäljning i MFF Shopen.

Se till att följa MFF Shopen på Instagram för att få uppdateringar om den nya matchtröjan och senaste nytt om andra souvenirer: mff_shopen

huvudpartners

officiella partners