Snart dags för första matchen!

Publicerad 14 januari 2010

Det är nu klart att det blir fyra träningsmatcher på Malmö IP. Den första redan om nio dagar. Här följer uppdaterad information om försäsongen.

Landslagsspelare
Johan Dahlin, Guillermo Molins och Daniel Larsson är iväg på landslaguppdrag mellan den 15-24 januari. Man åker till Oman vars landslag man möter den 20 januari för att sedan förflytta sig till Damaskus där man möter Syrien den 23 januari. Det är faktiskt första gången Sverige möter Syrien. Ett Syrien som dessutom kan innehålla en spelare med MFF-anknytning nämligen Louay Chanko.

Markus Halsti är iväg med finska landslaget mellan den 14-19 januari. Man åker till Malaga och skall möta Sydkorea den 18 januari.

Byte av nummer
Miljan Mutavdzic kommer att under 2010 bära nummer 5.
Johan Dahlin blev erbjuden nummer 1 men valde att ha kvar nummer 27.
I övrigt är inga andra nummerbyten planerade.

Träningsmatcher 2010
Årets träningsmatcher på hemmaplan kommer att spelas på Malmö IP. Det kommer förhoppningsvis bli ett lyft för både spelare och publik. På IP erbjuds sittplatser under tak, matchklocka, musik och speaker. Det blir som en allsvensk match i miniatyr.

Ingång sker från Pildammsvägen och grindarna öppnas en timme innan avspark. Priserna är 60 kronor för vuxna och 20 för ungdom till och med 16 år (födda 1994 eller senare). Det är fri placering på läktarna.

Naturligtvis kommer det att finnas någon form av servering innan matchen och i pausen.

Det finns hyggligt med parkeringsplatser runt Malmö IP. Både norr, söder och öster om idrottsplatsen finns parkeringsplatser och även längs Carl Gustafs väg.

Tänk på att även träningsmatcherna lyder under SvFF:s tävlingsbestämmelser vilket innebär att visitation kan förekomma vid entréerna.

Livestreaming på nätet
Samtliga matcher från Malmö IP streamas dessutom Live på www.sydsvenskan.se.

 
Lördagen den 23 januari 13.00, Malmö IP
Malmö FF – Köge

Lördagen den 30 januari 13.00, Malmö IP
Malmö FF – Nordsjälland

Tisdagen den 9 februari 19.00, Malmö IP
Malmö FF – GAIS

Träningsläger utanför Malaga mellan den 14-21 februari

Onsdagen den 24 februari 15.00, Malmö IP
Malmö FF – Elfsborg

Söndagen den 28 februari 13.00, Bröndby Stadion (preliminärt)
Bröndby – Malmö FF