Slutspelstider för U17/U19

Publicerad 11 oktober 2013

Förra helgen spelade U17 en rafflande åttondelsfinal mot Mjällby AIF. Den slutade lyckligt efter att MFF varit illa ute några gånger i matchen. 5-5 vid full tid ledde till en straffsparksläggning som MFF kunde vinna i sjunde straffomgången.

Till helgen väntar kvartsfinal för U17. För motståndet står IF Elfsborg och matchen spelas på Stadionområdets plan 6 kl 14.00 på söndag 13 oktober. Elfsborg och MFF har mötts tre gånger i år och känner varandra väl. I hemmamötet i ligacupen i mars vann MFF med 1-0. MFF-Elfsborg i serien blev 4-4 efter en sen upphämtning av bortalaget och i höstens bortamatch i serien drog Elfsborg det längsta strået och vann med 1-0. 

Välkommen till plan 6 på söndag för ungdomsfotboll i absolut högsta Sverigeklass. 
Juniorallsvenskans upplägg är något annorlunda än U17 och för U19 väntar ytterligare två omgångar av serien innan man kan nå semifinal. 1:an och 2:an från de två juniorallsvenskorna kvalificerar sig dit och i dagsläget ser det bra ut för MFF. Vi leder serien med 5 poäng. U19 åker till Göteborg för en ren seriefinal mot IFK Göteborg på lördag 12 oktober. Minst en poäng där och seriesegern är säkrad vilket ger hemmaplansfördel i semin.