Slutsålt på Ullevi- nästan.

Publicerad 22 oktober 2004

Enligt uppgift är Nya Ullevi slutsålt till måndagens match mellan IFK Göteborg och Malmö FF. De biljetter som finns kvar säljs just nu i MFF Supports butik. Idag har man öppet till 18.00 och imorgon lördag till 15.00.

Här följer en vägbeskrivning till den speciella MFF-parkering som inrättats bredvid Nya Ullevi för att ta emot de tusentals MFF-are som kommer upp.

Biljetter:
Nya Ullevi rymmer den här matchen 41 000 åskådare. MFF har fått sig tilldelat 4700 biljetter. Av dessa har cirka 3 300 sålts genom MFF Supports försorg. Utöver detta beräknar polisen att minst 1000 personer till köpt biljetter till de angränsande sektionerna via ticnet. Nästan 4500 MFF-supportrar har alltså redan försäkrat sig om en plats. Kvar finns cirka 1400 platser och dessa säljs i MFF Supports butik på Östra Rönneholmsvägen 6.

Parkering:
För att kunna ta emot det stora antalet MFF-supportrar så har man ordnat en speciell MFF-parkering. Den är i första hand avsedd för Bussar och minibussar men i mån av plats även personbilar. Parkeringen ligger ett kort gångavstånd söder om Nya Ullevi och här följer en vägbeskrivning:

Kör av E6/E20 vid Örgrytemotet
Kör till höger in Örgrytevägen och under E6/E20
Ta till höger direkt in på Fabriksgatan
Ta andra gatan till vänster in på Gudmundsgatan
Ta till höger vid Mölndalsån och sedan vänster in på Vallhallavägen

Till höger ligger nu två fält som skall användas till parkering. Här kommer även att finnas folk som visar vägen.

Följer man Mölndalsån norrut så kommer man direkt till MFF-insläppet på Nya Ullevi

Karta över området