Skånetrafikens hyllning till Safari – döper om pågatågen

Publicerad 08 december 2020 i Herr,MFF i Samhället,Nyheter

En stor spelare och person har avslutat fotbollskarriären. För att hylla Behrang Safari döper Skånetrafiken om ett av sina pågatåg till Leon och Emiliano, efter Safaris söner, under en period nästa vår.

Behrang Safari har avslutat en imponerande fotbollskarriär. Vid sidan av livet på fotbollsplanen har han tillsammans med Malmö FF och stiftelsen LifeWatch spridit kunskap om autism. Som tack för insatserna, både på och utanför fotbollsplanen, kommer Skånetrafiken att döpa om ett av sina pågatåg.

– Många skåningar är liksom vi på Skånetrafiken oerhört imponerade av dig som person och din karriär inom fotbollen. Det här är vår gåva till dig och din familj Behrang, säger skånetrafikens Pernilla Lyberg, chef försäljning och marknad.

Under två veckors tid, nästa vår, kommer ett av pågatågen att få namnen Leon och Emiliano, efter Safaris söner, som båda lever med autism.

– Vilken fantastisk gåva. Jag vill rikta ett stort tack till Skånetrafiken som gör det här för oss. Deras lila tåg har betytt och betyder väldigt mycket för mina söner. Hela familjen har njutit av varje tågresa mellan Lund och och Malmö. Jag har inte berättat det för Leon och Emiliano än. Jag vill vänta tills i vår så det blir en överraskning. Men jag vet att det här kommer göra dem otroligt glada, säger Behrang Safari efter att ha tittat på Skånetrafikens hälsning.


Se Skånetrafikens hyllning till Behrang Safari i spelaren nedan.

huvudpartners

officiella partners