Skånecupen 22/23 är igång

Publicerad 26 december 2022 i Nyheter,Ungdom

Årets upplaga av Skånecupen är igång! Intresset för turneringen är rekordstort och fram till den 6 januari kommer över 600 lag att spela Skånes mest klassiska inomhusturnering. Här är spelschemat för Skånecupen 22/23.

Hugo Larsson är en av många spelare som blivit en publikfavorit genom åren.

Idag, den 26 december, spelas de första matcherna i årets upplaga av Skånecupen som pågår till den 6 januari, efter årsskiftet. Samtliga finaler spelas på den stora Finaldagen den 6 januari då vinnare kommer att koras i såväl kombihallen som Baltiska hallen.

Men Skånecupen handlar inte bara om att vinna och vara bäst. Framför allt är det två veckor av fotbollsglädje och gemenskap som lyser upp i vintermörkret under jullovet. Så har det varit i över 50 år och så kommer det vara för många kommande generationer unga fotbollsspelare.

Samtliga klasser, spelplatser och speldagar finns tillgängliga via länken ovan. En nyhet för i år är att det även kommer spelas fotboll i den nybyggda hallen på Stadionområdet, Stadions Sporthall.

Eskånecupen tillbaka

För fjärde året i rad arrangerar Malmö FF även eSkånecupen. Likt fotbollsturneringen spelas FIFA-turneringen i mellandagarna och avgörs med en total prispott på 20 000 kronor. Turneringen arrangeras endast som onlineturnering i FIFA 23 och spelas på Playstation 5, Xbox Series X/S och PC.

En prischeck på 12 000 kronor väntar vinnaren som tar hem hela turneringen. Du behöver inte tillhöra någon fotbollsförening för att få delta. Formatet är Ultimate team.

Läs mer om årets upplaga av eSkånecupen och om hur du anmäler dig här.

huvudpartners

officiella partners