Skall du se matchen på plats i Wien – Viktig information

Publicerad 14 december 2011

Skal  du åka till Wien och se säsongsavslutningen? Här följer lite information från MFF Support och polisen i Wien.

Samling
Supportrarna har bokat en pub i centrala Wien som heter Flanigans Irish Pub och ligger på Schwarzenberg Strasse 1-3
Länk till Flanagans hemsida
Himmelrikets test av puben hittar du här

Polisen kommer att bevaka puben och här är MFF:s supportrar mest och bäst skyddade. Det finns alltid en risk för ensamma supportrar eller små grupper att råka ut för otrevligheter men efter incidenten i Malmö där en bil till en Austria supporter förstördes anser polisen att det finns en förhöjd risk. Man ber supportrarna att så långt det går hålla sig i större grupper och undvika att åka spårvagn i mindre grupper i riktning mot stadion.

Att ta sig till matchen
Polisen vill att MFF:s supportrar tar sig med tunnelbana U1 från Karlsplatz(nära puben) och till ändstationen Reumannplatz. Här kommer man att ledas via Laaer Berg Strasse direkt till insläppet till bortasektionen.

Alternativt ta taxi till stadion. Om MFF-supportrar skulle dyka upp på andra sektionen än gästande lags sektion så kommer man att hänvisas till gästande lags sektion.

Biljettförsäljning
Drygt 350 biljetter har sålts till MFF-sektionen i förköp. Det kommer att säljas biljetter på plats matchdagen till MFF-sektionen från 20.00 innan avspark och en halvtimme framåt. Efter detta går det inte att köpa biljett till matchen för MFF:s supportrar. Pris: 24 Euro (jämna pengar, tack)

Foto: Peter Lind