Skadeuppdatering inför mötet med Lokomotiv Moskva

Publicerad 03 februari 2022 i Herr,Nyheter

Här följer en statusrapport från Jesper Robertsson, Malmö FF:s head of medical, om skadeläget inför herrlagets första match i Marbella.

OLA TOIVONEN 

Ola kommer på måndag att börja med lättare lagträning. Ola är ännu inte uttagningsbar men processen fortsätter framåt på ett positivt vis.

JONAS KNUDSEN

Jonas fortsätter sin återgångsträning med goda resultat. Jonas fortsätter den lagda planen med individuell träning med stegrande intensitet på plats i Marbella. 

OSCAR LEWICKI

Oscar har fortfarande inte gått in i lagträning och kommer att behöva ytterligare lite tid. På lägret i Marbella fokuserar Oscar på återgångsträning och att fortsätta stärka muskulaturen runt knäet.

SAMUEL ADRIAN

Samuel fick tyvärr en ny reaktion i låret innan avfärd till Spanien. Vi har valt att Samuel fokuserar på rehabilitering med den delen av det medicinska teamet som fortfarande är på hemmaplan.

Sören Rieks

Sören har haft en liten överansträngning i ena knät. Han planeras in i lagträning redan kommande dagar. Sören kommer dock ej att spela fredagens match mot Lokomotiv Moskva.

Under veckan har två spelare testat postivt för Covid-19. Förhoppningen är att båda ska kunna deltaga under lägret, så snart deras karantänstid är över.

huvudpartners

officiella partners