Skadeuppdatering inför kvartsfinalen

Publicerad 09 mars 2023 i Herr,Nyheter

På söndag spelar Malmö FF kvartsfinal i Svenska Cupen. Fysioterapeut Jesper Robertsson ger oss en uppdatering om spelarna inför avgörandet.

Mahame Siby under träning i Estepona

Oscar Lewicki

Oscar har varit frånvarande sedan förra veckan efter en känning i ljumsken. Han har börjat en återstegring, men vi har fortfarande något pass kvar innan han tränar fullt ut. Dock räknar vi inte bort honom inför söndagens match.

Emmanuel Lomotey

Lomotey har en överansträngning i hälsenan vilket gjort att vi har avlastat honom i ett par dagar. Han kommer att börja återstegring till vanlig träning inom kort. Vi utvärderar dag för dag.

MAHAMÉ SIBY

Siby gör nu sina sista återgångspass med fysteamet, och kommer efter denna veckan påbörja modifierad lagträning. Hela förloppet med återgångsträning har fungerat jättebra och vi är glada att han nu åter kan börja träna med laget.

NIKLAS MOISANDER

För Niklas går allting fortsatt väl, men han har fortfarande en del pass kvar med fysteamet innan han återgår till lagträning.

Under den här veckan är samtliga åter i träning efter en del sjukdomsfall och har just nu ingen sjukdomsfrånvaro i truppen.

huvudpartners

officiella partners