Skadeuppdatering inför årets tävlingspremiär

Publicerad 17 februari 2022 i Herr,Nyheter

Malmö FF:s head of medical, Jesper Robertsson, ger en uppdatering av skadeläget i herrlagets trupp inför helgens match mot Gais i Svenska cupen.

Malmö FF:s herrlag slipar formen inför helgens tävlingspremiär.

Ola toivonen

I drygt tio dagar har Ola varit i modifierad lagträning utan kontakt. Den processen har fallit ut väl. Ola ska fortsätta vänjas in med denna belastning och nästa steg är att gå in i kontakt under träning.

Jonas Knudsen

Jonas har någon vecka kvar innan han går in i modifierad träning utan kontakt. Utvecklingen är fortsatt god och allting går enligt den plan vi har satt.

oscar lewicki

Oscar är ute på planen och kör med fysteamet. Han har fortfarande lite smärtbesvär kvar som gör att han ännu inte riktigt nått den funktion vi önskar för att gå in i lagträning.

Niklas moisander

Niklas fick en reaktion efter sin sjukdom vilket har gjort att vi gör en lite längre återgångsfas för honom. Utvecklingen ser bra ut och förhoppningsvis kan Niklas vara tillbaka inom inte allt för lång tid.

samuel adrian

Samuel jobbade bra på hemmaplan under lägret och är nu redo att påbörja en kortare återgångsfas innan han kan gå in i full träning. vilket vi hoppas han kan göra under nästa vecka.

huvudpartners

officiella partners