Skadeuppdatering från Marbella

Publicerad 10 februari 2022 i Herr,Nyheter

På lördag väntar träningsmatch mot FK Krasnodar i Marbella innan väskorna packas ihop och MFF reser hem till Malmö igen. Efter en tuff träningsvecka ger Jesper Robertsson, head of medical, en uppdatering om skadeläget i truppen.

En skadeuppdatering inför matchen mot FK Krasnodar.

OLA TOIVONEN 

Ola har så smått börjat med lättare lagträning med gott utfall. Han är ännu inte uttagningsbar men processen fortsätter framåt på ett positivt vis.

JONAS KNUDSEN

Jonas fortsätter sin återgångsträning med goda resultat. Den lagda planen fortgår med individuell träning med stegrande intensitet när vi kommer hem till Malmö. 

OSCAR LEWICKI

Oscar har fortfarande inte gått in i lagträning och kommer att behöva ytterligare lite tid. På lägret i Marbella har Oscar fokuserat på återgångsträning och på att att fortsätta stärka muskulaturen runt sitt knä.

SAMUEL ADRIAN

Samuel fick tyvärr en ny reaktion i låret innan avfärd till Spanien. På hemmaplan har Samuel fokuserat på rehabilitering med den delen av det medicinska teamet som fortfarande är kvar i Malmö.

EMIL LINDMAN

I matchen mot Lokomotiv Moskva fick Emil en rejäl smäll mot underbenet. Vi valde att låta Emil undersökas vidare hemma i Malmö och där har en röntgen genomförts som glädjande inte visade på någon fraktur. Han kommer under den närmsta tiden att arbeta med en kortare rehabilitering för att minska svullnaden i benet.

De spelare som varit frånvarande på grund av positiva coronatest är tillbaka i full träning. Efter dessa två fall har vi inte fått några fler positiva provsvar.

huvudpartners

officiella partners