Simon Thern klar!

Publicerad 23 december 2011

Efter en längre tids spekulationer kan vi nu presentera Simon Thern som ny spelare i MFF.

– Vi är mycket glada över att det löst sig, säger MFFs sportchef Per Ågren. Simon är bara 19 år men har redan tagit för sig på hög nivå och vi tror han har stor utvecklingspotential.

– Jag har haft ett fantastiskt 2011 där jag fått vara med och vinna allt som går i Sverige, säger Simon Thern. Samtidigt har beslutet att söka mig vidare vuxit fram under året och därför är jag mycket glad över att jag nu får chansen i Malmö FF.

– Simons spelsätt passar oss mycket bra, menar MFFs tränare Rikard Norling. Han symboliserar en spelartyp jag gärna ser i laget. En spelare som vill ha mycket boll, som inte är rädd att utmana sina motstånadare. Eller sig själv. Han är mycket välkommen!

Kontraktet är på tre år och löper från den 2 januari 2012 till och med 2014. Den första chansen att se Simon och de övriga i laget är på den öppna träningen den 17 januari och på det efterföljande medlemsmötet i 1910.