Sevilla dag 1

Publicerad 18 maj 2002

Första dagen bestod mest av resande med buss och flyg samt att installera sig på hotellet.
Man hann dock med ett träningspass på kvällen.

Samling vid Kulan, Malmö Stadion klockan 05.00 för en kort bussresa över bron till Kastrup, flyg till Spanien och en två och en halv timme lång bussresa innan man nådde hotellet i utkanten av Sevilla. Så såg de första åtta timmarna ut för våra himmelsblå pågar. Eftermiddagen var fri och de flesta valde att vila ut efter resan samt se sig om i omgivningarna runt hotellet. Man bor bra, två och två i rymliga rum med fin utsikt över staden och maten har varit bra hittills.

Både Jussi Nuorela och Jeppe Vestergaard har anslutit till truppen och de enda som saknas är Brian Steen Nielsen som anslutit till danska VM-truppen och spelade mot Kamerun igår, Jörgen Ohlsson som fått ledigt och Dan Ingvarsson som åkt med U-truppen till Schweiz.

Klockan 20.00 var det så dags för träning på en liten sliten anläggning tjugo minuters bussresa från hotellet. Gräset var lite högt och målställningarna var fasta och i trä. Man körde en lätt uppvärmning, några småövningar och avslutade med spel på två mål.

Laget mot Chrystal Palace presenteras först i morgon men eftersom ledningen sagt att man tar turneringen på allvar så borde det betyda samma lag som mot Helsingborg senast förutom då Jörgen.

Hemsidan skall försöka att genomföra någon form av direktrapportering från Sevilla i morgon. Troligtvis blir det rapportering en gång i kvarten. Matchen börjar 20.00 lokal tid vilket betyder detsamma hos oss.