Seriepremiär för damlaget den 4 april

Publicerad 27 mars 2020 i Dam,Nyheter

Skånska Fotbollförbundet har beslutat att distriktets tävlingsverksamhet ska genomföras enligt tidigare planering. Det innebär att vårt damlag spelar seriepremiär på hemmaplan mot Gislövs IF lördagen den 4 april klockan 14:00.

Skånes Fotbollförbund skriver på sin webbplats att de ”noga övervägt Svenska Fotbollförbundets rekommendationer tillsammans med den sammantagna information och riktlinjer som kommit från Folkhälsomyndigheten, och vid ett extra insatt styrelsemöte den 26 mars beslutade Skånes Fotbollsförbunds styrelse att genomföra distriktets tävlingsverksamhet enligt tidigare planering”. Läs mer här.

All tävlingsverksamhet fortskrider, med undantag för DM-slutspelet som flyttas fram till hösten. Imorgon, lördag 28 mars klockan 12:30, spelar Malmö FF den sista gruppspelsmatchen i DM mot Lunds SK där det avgörs om vi går vidare till slutspel.

Premiären i division 4 sydvästra mot Gislövs IF spelas lördagen den 4 april klockan 14:00 på Eleda Stadion. På grund av den rådande situationen med coronavirusets spridning spelas matchen inför tomma läktare, men Malmö FF arbetar för att kunna sända matchen. Vi återkommer med mer information under nästa vecka.

Enligt Skånes Fotbollförbund är övriga kommande matcher tänkta att spelas enligt ordinarie spelprogram. Men i den rådande situationen kan det ske ändringar med kort varsel och vi återkommer med aktuell information inför respektive match.

Alla som har köpt biljett till premiären kommer i detta enskilda fallet att få den automatiskt återbetalad. Biljettköpare behöver alltså inte begära återbetalning utan det sker per automatik. Återbetalningarna kommer att skötas av vår biljettleverantör AXS så fort det är praktiskt möjligt.

huvudpartners

officiella partners