Semester för spelarna- men inte för kansliet

Publicerad 04 november 2003

Medan spelarna vilar ut från årets säsong och laddar inför nästa så råder febril verksamhet på andra håll inom föreningen. Arbetet med nästa års organisation, samarbetspartners, årskort samt 2003 års upplaga av ”MFF-aren” är i full gång.

Ni har säkert läst det i några tidningsartiklar de senaste dagarna. När Malmö FF tillsynes går i ide gäller egentligen motsatt förhållande. Bakom rubriker om spelarköp och spelarflytt jobbar hela organisationen med att förbereda sig för nästa säsong. Tränare och ledare på olika nivåer skall anställas, träningar och träningsmatcher bokas och utrustning beställas. Skånecupen- världens största inomhusturnering i fotboll- skall färdigställas

Alla samarbetspartners skall besökas. Malmö FF har cirka 300 företag som på något sett valt att stödja vår verksamhet och det är viktigt att företag är nöjda med samarbetet. Alla årskort och medlemskap skall förnyas. Redan nu har nästan 5000 platser bokats till nästa säsong. Naturligtvis oerhört glädjande och vi jobbar så fort vi kan med att registrera alla men det tar naturligtvis någon vecka till. Utöver detta så skall årets sista nummer av medlemstidningen produceras, medlemmarnas julfest planeras och sist men inte minst det tidskrävande jobbet med årsboken ”MFF-aren 2003”.

Bordtennissäsongen är i full gång. Gå gärna och se våra himmelsblå pågar. Ikväll den 4/11 spelar man exempelvis seriefinal borta mot HBTK kl. 18.30.