Seger med 3-0 i derbyt!

Publicerad 10 maj 2012

MFF gav inte HIF en chans i hemmaderbyt! Inför 23 610 åskådare på ett i princip fullsatt Swedbank Stadion gjorde Daniel Larsson 1-0 efter 13 minuter, Ivo Pekalski 2-0 efter 20 och Mathias Ranégie 3-0 efter 25 i en första halvlek.

I andra halvlek var HIF ett slaget lag, men lyckades hålla ihopa styrkorna någorlunda för att förhindra fortsatt ras. För MFF fortsatte skapade chanser för ett par mål till och hade därtill ett otal farligheter halvleken igenom. Avslutssiffrorna 26-5 totalt och 12-1 på mål talar sitt tydliga språk vid sidan av målprotokollet, och till ”Noteringar” kan också föras två blå träträffar.

Mer om matchen följer här på hemsidan: Spelarintervjuer, eftersnack med Tom Prahl och matchrapport.