Seger för U21

Publicerad 24 augusti 2010

Trots mindre bra spel i början av matchen och att en gammal MFF-bekanting, Charles Andersson, gav Öster ledningen så kunde MFF tillslut vinna men 4-2.

Östers IF U21- Malmö FF U21, 17.00, Värensvallen
2-4 (1-1)

Mål
1-0 24 min
1-1 37 min Alex Nilsson
2-1 52 min
2-2 66 min Omid Nazari
2-3 71 min Miljan Mutavdzic
2-4 90 min Alex Nilson

Startelva
Dusan Melicharek
Filip Stenström
Pontus Jansson
Markus Halsti
Joseph Elanga, ut 46 min
Muamet Asanovski
Miljan Mutavdzic
Rick Kruys
Jeffrey Aubynn, ut 46 min
Alex Nilsson
Hicham Ali, ut 64 min

Avbytare
Tobias Uddenäs
Tobias Malm, in 46 min
Metin Hamid
Skerdilaid Gashi
Omid Nazari, in 64 min
Dino Islamovic, in 46 min

Leif Engqvist
”I första halvlek spelar vi mindre bra. Dålig rörelse och pasningsspel. Lite trögt. Vet inte om det kan bero på att vissa av spelarna hade timmar i buss både i dag och igår. Det tog tid att komma igång men vi gör det på slutet av halvleken och vi lyckas kvittera. I andra spelar vi mycket bättre och då tar vi över matchen och skapar en hel del målchanser utöver målen. Omid kommer in med halvtimmen kvar och håller i bollen vilket gör att vi dominerar sista delen av matchen. Dino gör också en bra halvlek. ”