Seger för J- och P16-laget

Publicerad 03 maj 2007

Nya segrar för J- och P16-laget.

J-laget startade som vanligt starkt men släppte in motståndarna matchen. Resultatet blev dock ännu en 3-2 seger.

P16 gjorde processen kort med Kristianstad och vann med 4-0. Första målet kom efter 14 sekunder.

Adam Weiszewski 3-0

Vi spelade fin anfallsfotboll i första halvlek, med bra rörelse i laget.
I andra halvlek var vi mer tillbakapressade i början av halvleken, men vi lyckades ändå hålla tätt bakåt. Efter det att vi gjorde 3-0 såg matchen avgjord ut, men som i våra två tidigare matcher i serien, så släppte vi in motståndarna i matchens slutskede och släppte in två mål med 12-13 min kvar av matchen.

Vår målvakt Festim Bytyqi gör dessutom en bra räddning vid ställningen 3-2 strax innan slut.

Vi är givetvis nöjda med segern, men att vi släpper in mål i slutet av matcherna bör vi undvika i fortsättningen.

Laget från start:
Festim Bytyqi

Christoffer Lundin, Viktor Dahlgren, Jasmin Sudic, Sebastian Nordin-Lalehzar

Baris Hümmet(75), Pontus Jansson(65), Erdin Demir, Benjamin Olofsson(70)

Agon Mehmeti(46), Adam Weiszewski.

Avbytare:
Malte Hammenskog, Guri Baqaj(46), Hamid Alamin(70), Elvir Biberic(65), Rebaz Asaad(75)

Leif Engqvist
Tipselittränare MFF

P16
Dags för första hemmamatchen på vår ””hemmaplan”” Rosengård tävlingsarena och vi fick en drömstart med första målet efter 14 sekunder. Vi håller ett stabilt grepp om matchen vilket gör att Linus Lindsjö, vår målvakt, inte sätts på några svårare prov, ett par nerplockade inlägg var det svåraste.

Kristinstad försvarar sig bra, med en duktig målvakt och hans bästa vänner, stolparna o ribban, stannar slutresultatet vid 4-0, alla målen inprickade av våra duktiga 92:or.

Malmö FF-Kristianstads FF 4-0