Seger för J och P15, inställt för P16

Publicerad 28 augusti 2006

Malmö FF:s juniorer och P15 lag ikasserade två segrar i helgen. P16-matchen blev avbuten efter en kvart. Anledningen var naturligvis en regnsjuk plan.

Guillermo M(75), Robin M N(80)

Niklas H, Mak D, Emrah Ö(80), Hamid A(75), Leutrim J(80)

Målskyttar
Robin M N 2
Guillermo M 1

Leif Engqvist
”Vi tog komandot direkt i matchens inledning. Robin M N nickade snyggt in 1-0 på ett inlägg från högerkanten. 2-0 målet kom till efter ett djupledspass av Andreas Freij till Robin M N som snyggt slog bollen vid sidan om den utrusande målvakten. 3-0 målet gjorde Guillermo som kom fri en bit in på Elfsborgs planhalva och sedan rundade målvakten och sköt bollen i mål. Vi spelade bra stundtals under matchen och skapade en hel del målchanser. Elfsborg var bättre än oss i inledningen av andra halvlek, men ju längre matchen led, så tog vi över mer och mer. Vi leder nu serien med 10 poängs marginal och vår nästa match i serien är mot Västra Frölunda borta.”

P16
Malmö FF – BK Olympic inställd efter en kvarts spel p g a regnsjuk plan.