Seger för B-laget mot Landskrona BoIS!

Publicerad 07 maj 2003

Malmö FF vände underläge 0-1 i paus till seger med 2-1 efter mål av Darko Lukanovic och Bovar Karim. De tre nyförvärven Louay Chanko, Kristian Bergström och Thomas Olsson spelade varav den senare cirka tjugo minuter.

Louay Chanko, Joakim Nilsson, Jon Jönsson(65), Kristan Bergström –
Darko Lokanovic, Alexander Malmström(60)

Avbytare:
Billy Berntsson(70)
Bovar Karim(60)
Thomas Olsson(65)

Anders Palmér:
”Det var två namnkunniga lag som möttes. Matchen var jämn och det var två anfallsvilliga lag på planen. Trots detta skapades inte speciellt många riktigt heta chanser och båda lagen vann var sin halvlek. Jag tycker vi visar bra moral när vi kommer igen i andra halvlek efter underläge. Joakim Nilsson och Jon Jönsson gör en bra match och det är glädjande att både Matias Concha och Thomas Olsson är tillbaka och snart är med och slåss om platserna i A-laget. Det var en skönt för killarna att vinna.”