Seger för B-laget

Publicerad 22 juli 2003

Det blev en rätt så enkel resa även om Mjällby var bättre än väntat. Slutresultat 3-0.

Malmö FF B- Mjällby AIF B
3-0(1-0)

Målskyttar:
1-0 15 min Kristian Bergström
2-0 47 min Thommie Persson
3-0 60 min Självmål

Startuppställning:
Markus Dübré –
Matias Concha, Johan Guiomar Nilsson, Jussi Nourela, Jeppe Vestergaard –
Erik Johansson(58), Anders Ekelund(46), Daniel Sliper, Kristian Bergström –
Bovar Karim, Markus Rosenberg

Avbytare:
Joakim Moberg
Thommie Persson 46 min
Max Fuxberg
Billy Berntsson
Darko Lukanovic 58 min

Lee Baxter var idag sjuk

Alexander Malmström och Joakim Nilsson skadade

Anders Palmér:
”Mjällby var bättre än vad jag trodde och vi fick jobba bra för segern. Framför allt innermittfältet fick slita. Våra mål kom ju psykologiskt viktigt också i form av ett snabbt mål i andra och sedan ett självmål. Backlinjen var bra och de få gånger man kom förbi så räddade Markus Dübré säkert. Vi har hållit nollan i tre matcher i rad nu och det får man vara nöjd med.”