Seger för B-laget

Publicerad 25 augusti 2003

Markus Rosenberg och Tobias Grahn gjorde var sitt mål när B-laget slog Häcken med 2-1.

Malmö FF B- BK Häcken B
2-1 (0-1)

MFF-mål:
1-1 57 min Markus Rosenberg(straff)
2-1 74 min Tobias Grahn

Startuppställning:
Lee Baxter –
Billy Berntsson, Jussi Nourela(60), Johan Guiomar Nilsson, Magnus Carlsson –
Magnus Bönnemark, Anders Ekelund, Tobias Grahn, Kristian Bergström(46) –
Darko Lokanovic(35), Markus Rosenberg(75)

Avbytare:
Jesper Rendin 35 min
Behrang Safari 46 min
Joakim Moberg
Tobias Nilsson 60 min
Daniel Sliper 75 min

Jeppe Vestergaard och Thommie Persson deltog inte vilket tidigare uppgetts.

Anders Palmér:
”Trots underläget i paus tycker jag att vi är lite bättre än motståndarna. I andra lyfter vi oss genom bättre passningsspel och löpvilja. Jesper Rendin fälls i straffområdet av målvakten och Markus Rosenberg slår in den följande straffen. Tobias Grahn gör snyggt 2-1 och efter det räddar Lee Baxter en straff och returen efteråt. Segern är sett till hela matchen rättvis och vi har fler chanser att utöka ledningen på slutet.”