Se P19:s semifinal i ligacupen

Publicerad 20 juli 2020 i Nyheter,Ungdom

På tisdag kväll spelar MFF:s P19 semifinal i ligacupen mot BK Häcken. Avspark klockan 17.00 och du kan se matchen via länken nedan.
– De är roliga att möta och det blir alltid fartfyllda matcher mot Häcken, säger tränare Roland Larsson.

MFFs Yahya Kalley tar sig förbi en Häcken försvarare under ett möte mellan lagen från förra säsongen.

Imorgon kväll, tisdag 21 juli, spelar Malmö FF:s P19-lag semifinal i ligacupen. BK Häcken står för motståndet och matchen spelas i Göteborg på Bravida Arena med avspark klockan 17.00. Häcken sänder matchen och för 39 kronor kan de se matchen.

– Det är jättekul att den sänds. Vi har alltid många föräldrar och supportrar till laget som följer oss och våra matcher. Det är många som har frågat om man får åka upp och titta så det är är ett härligt initiativ i tider när vi tvingas spela utan publik, säger tränare Roland Larsson.

Laget från Hisingen kommer från en derbyförlust mot IFK Göteborg i seriespelet som startat upp som enkelserie under sommaren. Där har MFF inlett starkt med två segrar och noll insläppta mål. Roland Larsson tror att semifinalen mot Häcken blir en tajt match mellan två spelskickliga lag.

– Det kommer bli en jättetuff match för oss. De är väldigt tekniska, spelar rappt och har ett väldigt konstruktivt spel. Så för oss gäller det att vara på plats och hänga med direkt i deras höga tempo. Men vi är rätt bra vi också så vi känner inte att vi behöver anpassa vårt spel efter deras precis. Men vi ska ha respekt för dem, säger Roland Larsson som avvaktar ända in i det sista med att ta ut sitt lag till semifinalen.

– Vi har haft ett par spelare från A-truppen med i våra två första seriematcher så det kan mycket väl bli så att det är någon som dyker upp och spelar med oss även i morgon. Vi sitter och tittar på hur veckan ser ut här nu och vad vi har för möjligheter. Vi känner ju varandra väldigt väl, det var inte länge sedan de unga killarna var nere och tränade med oss. Så visst, det kan bli jättekul om det kommer ner någon.

Även MFF:s P17-lag är klara för semifinal och möter BK Häcken.

Sändningen startar 16.55 och du ser matchen genom att klicka här.

huvudpartners

officiella partners