Se Östers IF – Malmö FF på Swedbank Stadion

Publicerad 31 augusti 2013

Efter sommaruppehållet drar nu MFF Event åter igång ”Bortamatcher hemma” där du som inte har möjlighet att åka på lagets bortamatcher kan se matcherna tillsammans med andra himmelsblå på Swedbank Stadion. Höstpremiären blir nu på söndag när Malmö FF spelar borta mot Östers IF.

Redan har över 1500 MFF:are köpt biljetter på Myresjöhus Arena och söndagens bortamatch mot Östers IF. Det finns fortfarande ett flertal biljetter kvar och om du har tankarna på att se matchen på plats rekommenderar vi dig att köpa förköp. Läs mer här (Tänk på att vår tilldelade ståplatssektion är slutsåld. Köp istället biljetter på sittplatssektionerna ovanför).

Se matchen på Swedbank Stadion!
Om du inte har möjlighet att ta dig till Småland och Växjö så vill vi välkomna dig att se matchen tillsammans med andra himmelsblå på Swedbank Stadion. Under våren visade vi MFFs bortamatcher på Swedbank Stadion och intresset var minst sagt stort. Efter ett kortare sommaruppehåll drar vi nu åter igång våra skärmar och bjuder in dig med vänner att tillsammans se matchen. Nytt för hösten är att vi inte kommer att vistas uppe i Restaurang 1910 utan i vårt Mediecenter (ingång 27).

Läs mer här