Se MFF:s bortamatcher på Supporterhuset

Publicerad 29 juli 2016 i Nyheter

På måndag den 1 augusti möter vi Örebro SK på Behrn Arena. Malmö FF hoppas så klart att många supportrar är på plats och hjälper laget till tre nya poäng. Men vi vet också att det finns många som av olika anledningar inte kan åka upp till Örebro. Därför kan vi glädjande nog meddela att Supporterhuset bjuder in alla MFF-supportrar till att se matchen i deras lokal på Södra Förstadsgatan 79 D.

Första gången Supporterhuset visade en bortamatch var när vi möte AIK efter uppehållet. Då var det runt 20 stycken MFF:are som såg matchen på Supporterhuset. Evenemanget var uppskattat av de som närvarade och därför har Supporterhuset beslutat att fortsätta visa alla bortamatcher i år. 

– Självfallet tycker vi som arbetar med Supporterhuset att det är viktigt att stötta laget på plats men vi vet också att det inte alltid går. Därför vi vill erbjuda en plats där MFF:arna kan se matchen tillsammans och behålla känslan av gemenskap som finns av att vara MFF:are, säger Marko Zdravkovic verksamhetsansvarig på Supporterhuset.

På måndag öppnar dörrarna klockan 18:00. Supporterhuset är en alkoholfri mötesplats och har försäljning av olika godsaker och paninis till förmånligt pris.   

Läs mer om Supporterhuset på supporterhuset.se och på Facebook.

Örebro SK – Malmö FF
Behrn Arena
Måndag 1 augusti klockan 19:00

huvudpartners

officiella partners