Se MFF-Östers IF för 59 kr här på MFF.se

Publicerad 28 februari 2013

Sändningen på bilden är ifrån en match från förra året. Lördagens match spelas inne på Malmö Stadion.

Malmö FF livesänder lördagens match mellan MFF och Östers IF på MFF.se. Genom några enkla knapptryck kan du köpa hem matchen till din dator för 59 kr och via en riktig TV-produktion ta del av Svenska cupens första omgång.

På lördag är det dags för ett riktigt klassikermöte när Malmö FF tar emot Östers IF på anrika Malmö Stadion. För er som inte kan ta er till Stadion erbjuder vi möjligheten att köpa en riktig TV-produktion av matchen till er dator.

För 59 kr kan du köpa hem matchen och avnjuta den på din dator med samma kvalité och liknande produktion som om det vore en allsvensk match med kommentator och intervjuer i halvtid och efter matchen.

Malmö FF – Östers IF 2/3 klockan 15.00
Sändningen med kommentator startar 14.55 men kamerorna kommer att börja rulla tidigare.
Pris: 59 kr
Betalning: Kreditkort eller SMS

På lördag kommer en nyhet att publiceras på vår förstasida där du kan gneomföra ditt köp.

Började med att klicka ”Köp kod”. När du genomfört ditt köp kommer du att få din kod som du slår in och klickar sedan starta.

En kod = Sändning.
Om någon annan loggar in med samma kod så kommer personen som först loggades in att loggas ut.

 

Om det är så att du är upptagen när matchen spelas men ändå vill se den i efterhand kommer vi att erbjuda Ondemand, där du kan köpa hem matchen för 29 kr. Denna tjänst kommer att vara tillgänglig under en veckas tid efter matchtillfälle.

 

Under försäsongen har det kommit in önskemål om att vi ska streama fler matcher på vår hemsida och det är även vår framtida ambition. Detta är ett steg i rätt riktning och vi kommer fortsätta att arbeta med att investera i rätt utrustning för att kunna erbjuda livesändningar av våra framtida träningsmatcher. Även när vi spelar utanför landets gränser.
För att detta ska gå är det viktigt att vi känner att intresset hos vår publik är så pass stort att det lönar sig att investera i produktioner utan att gå minus och påverka vår redan ansträngda ekonomi.
Vi hoppas därför att folket ska känna att 59 kr är ett okej pris att betala istället för att leta sig till andra alternativa hemsidor, så kallade fulstreamar.
Vi är medvetna om att dessa sidor troligtvis kommer att dyka upp men vi ber er att istället betala för tjänsten så att vi kan fortsätta att sända våra matcher.

 

/Martin Östling