Se MFF – MAIF på MFF.se

Publicerad 23 februari 2014

MFF.se visar Malmö FFs träningsmatch mot Mjällby AIF.

Malmö FF – Mjällby AIF
Måndag 24/2 klockan 15.00
Sändningen börjar 14.55
Kommentatorer: Björn Hedman & Andreas Yngvesson (Tom Prahl fick tacka nej på grund av sjukdom)
Pris 59 kr

Du kan titta på matchen via dator men även på surfplattor och i mobilen. Om du tänker se matchen via surfplatta eller i din mobil bör du vara uppkopplad mot ett väl fungerande Wifi-nätverk annars är det upp till din 3G-operatör för bästa bildkvalité.

För direkt support, skicka e-post till support@sportsground.se
 och beskriv felet/problemet så utförlig som möjligt så kommer hjälp att ges snabbare.

Matchen kommer att kosta 59 kr.

Då det kan vara ett stort tryck på köp precis innan matchen så rekommenderar vi att ni i god tid innan köper koden. Observera att det är viktigt att ni köper koden från den dator/mobila enhet som ni tänker se matchen på.

Vi rekommenderar också att ni uppdaterar Flash Player innan ni sätter igång sändningen och att ni använder er av Google Chrome, Safari eller Mozilla Firefox som webbläsare. Vid buffring och dylikt så rekommenderar vi att ni stänger ner flikar och program för datorn, samt kollar er internetuppkoppling på www.bredbandskollen.se.

Malmö IP genomgår just nu en renovering vilket innebär att arenans internet har en del brister, detta gör att matchen sänds i något lägre kvalitet och att viss buffring kan förekomma om nätet blir för hårt belastat.
 

Efter matchen kommer vi kunna erbjuda repris (On-demand) av matchen för 29 kr.