Se matchen mot Rangers FC på MFF Play Premium

Publicerad 30 juli 2021 i Herr,Nyheter

Tisdagen den 3 augusti klockan 19:00 ställs Malmö FF mot skotska Rangers FC i den tredje kvalrundan till UEFA Champions League. Matchen kommer att sändas på MFF Play Premium. En timme innan avspark laddar vi upp med vårt studioprogram som bland annat gästas av bröderna Andersson. 

Malmö FF – Rangers FC

Tisdag 3 augusti, 19:00 
Eleda Stadion
Sändningen startar 18:45

Som hemmalag äger MFF sändningsrättigheterna i det första mötet mot Rangers FC i den tredje kvalrundan till UEFA Champions League. Vi vill i största utsträckning ge våra supportrar som följer oss en möjlighet att se matchen – även om man inte kan vara på plats. MFF kommer därför att sända hemmamatchen tillsammans med ett externt produktionsbolag på MFF Play Premium. 

Är du årskortsinnehavare, medlem eller partner ser du MFF Play Premium gratis till och med den 1 september. Har du inte fått erbjudandelänk? Vänligen kontakta info@mff.se.

OM MFF PLAY PREMIUM: 

Vår premiumtjänst är till för dig som vill komma ännu närmare Malmö FF. 
Vi vill kunna erbjuda så mycket innehåll som möjligt i vår egen plattform – för dig som supporter. Vi vill ge tillbaka till alla er som inte som inte kunnat gå på matcherna under en period när vi har haft begränsad publik.

Med MFF Play Premium vill vi ge våra supportrar möjligheten att kunna se fler MFF-matcher. Genom tjänsten skapar vi förutsättningar att tillgängliggöra dammatcher, ungdomsmatcher och träningsmatcher där vi också ser ett stort intresse av att följa Malmö FF.

På MFF Play Premium får du förutom kvalmatchen dessutom tillgång till: 

STUDIOPROGRAM INFÖR MATCHEN: 

En timme innan avspark laddar vi upp med vårt exklusiva studioprogram. Programledare är Cornelius Löfmark och vid sin sida har han vår A-lagsspelare Saga Fredriksson och MFF-profilen Olof Persson. 

Gäster: 
– Patrik Andersson 
– Daniel Andersson 
 
Vi tar även ett snack med Anel Ahmedhodzic om hans tankar inför dubbelmötet. Dessutom ringer vi upp Daniel Larsson som minns tillbaka på hur det var att slå ut Rangers FC för tio år sedan. 

Sändningen finns tillgänglig från 18:00 

FRÅGOR OCH SVAR: 

Hur fungerar MFF Play Premium? 
Allt material finnas tillgängligt via plattformen MFF Play Premium och länkadressen: https://premium.mffplay.se 

Var tecknar jag abonnemang? 
Du tecknar abonnemang här

Vad kostar det? 
Abonnemanget kostar 99 kr/mån och du kan välja att avsluta ditt konto när som helst. 

Finns det något erbjudande? 
Som årskortsinnehavare, medlem eller partner till Malmö FF har du fri tillgång till tjänsten till och med den 1 september. Om du avslutar ditt konto innan det datumet dras inga pengar från ditt kort, annars övergår abonnemanget automatiskt till ett löpande abonnemang. 

Jag är årskortsinnehavare/medlem/partner och har inte fått ett mail med erbjudandelänk? 
Vi ber dig att först att kika i din skräppost. Hittar du inget utskick från oss där kan det bero på att du har avregistrerat dig från våra nyhetsbrev. Hör av dig till info@mff.se om du saknar våra utskick. 

Hur många kan använda samma konto? 
Kontot är personligt och är endast tillåtet att användas av personen som tecknat abonnemanget. Malmö FF förbehåller sig rätten att i efterhand kontrollera och eventuellt stänga av kontoinnehavare som delar sändningen till obehöriga. 

Kan jag se matchen i efterhand? 
Ja, sändningen publiceras i sin helhet på MFF Play Premium dagen efter det att matchen spelats. 

Jag har problem med att registrera användare på MFF Play Premium, vad gör jag? 
Ta kontakt med support@solidtango.com. 

Jag vill casta matchen till min tv via Apple TV, hur gör jag? 
1. Anslut din Apple-enhet till samma wifi-nätverk som din Apple TV eller AirPlay 2-kompatibla smart-tv. 
2. Leta upp videon/sändningen som du vill strömma. 
3. Tryck på Airplay-knappen och strömma till exempelvis din Apple TV.  
Om du vill veta mer kan du läsa på Apples hemsida via länken här

Jag vill casta matchen till min tv via Chromecast, hur gör jag? 
I dagsläget har vi inget inbyggt stöd för Chromecast och därför fungerar det endast från Androidenheter eller webbläsare på datorn. Använd webbläsaren Google Chrome för bästa resultat. Du kan läsa mer om hur du går tillväga för att göra det via länken här

Jag vill visa matchen på en restaurang, bar eller i en annan offentlig miljö, hur går jag tillväga? 
Matchen kommer exklusivt att sändas på MFF:s egen plattform MFF Play Premium. Om man skulle vilja visa matchen i en restaurang, bar eller annan offentlig miljö, så krävs det en speciell visningslicens. Den tecknar ni med vår samarbetspartner Hoist Group genom att fylla i beställningsformuläret i länken här

huvudpartners

officiella partners