Se matchen mot FC Nordsjälland på MFF Play

Publicerad 26 januari 2023 i Dam,Herr,MFF TV,Nyheter

På fredag 15.00 tar Malmö FF:s herrlag emot den danska serieledaren FC Nordsjälland på Malmö IP. För er som inte har möjlighet att vara på plats direktsänder MFF Play matchen.

Huvudtränare Henrik Rydström instruerar Hugo Larsson och Oscar Lewicki under träningsmatchen mot Randers den 20 januari.Herrlaget

För er som inte har möjlighet att se matchen mot FC Nordsjälland på plats går det att se på MFF Play. Sändningen startar med studio från 14.40. Mattias Larsson är programledare, Olof Persson är expert, och studion bjuder på analys, samt spelar- och tränarintervju efter match.

Matchen kommenteras av Björn Nilsson tillsammans med expertkommentator Saga Fredriksson. 

två träningsmatcher i Spanien SÄNDS på MFF Play

Den 30 januari åker laget till Spanien för träningsläger, i Estepona. Fredagen den 3 februari kommer MFF Play att direktsända mötet med FC Dallas från Texas. Matchen spelas på Marbella Football Centre. Sändningen startar 15.50, och matchen sparkas igång 16.00.

Fredagen den 10 februari möter vi norska Vålerenga FC. Även denna match går att följa på MFF Play med matchstart 13.00 på Atalaya Football Pitches.

Huvudtränare Maxim Khalil och assisterande Fredrik Jahnfors förbereder damlaget för träningsmatcherna mot topplagen TFF och HIF.

Damlaget

Lördagen den 4 februari blir det Skånederby på Limhamns IP. En träningsmatch mot Helsingborg IF är inbokad med avspark 14.00. Matchen direktsänds på MFF Play, med sändningsstart 13.50. 

huvudpartners

officiella partners