Se Malmö FF – BK Häcken här för 49 kr

Publicerad 23 mars 2013

Se det allsvenska genrept mellan Malmö FF och BK Häcken här på MFF.se för 49 kr

Du kan titta på matchen via dator men även på surfplattor och i mobilen. Om du tänker se matchen via surfplatta eller i din mobil bör du vara uppkopplad mot ett väl fungerande Wifi-nätverk annars är det upp till din 3G-operatör för bästa bildkvalité.

Då det ordinarie Internet på Limhamns IP är under service så sänder vi likt matchen Malmö FF – GIF Sundsvall förra veckan via ett 4-G nät. Vi ber då överseende för att någon mindre störning kan förekomma. Vi har bestämt att vi sänker priset till 49:- per såld pga av detta. Hoppas ni ändå ser att vi erbjuder er supportrar att kunna följa denna träningsmatch om ni väljer att inte vara på plats

Tidigare sändningar har visat att Google Chrome har varit den bästa plattformen, men för de allra flesta fungerar det oavsett vilken webläsare man använder. Matchen mot Sundsvall sågs av drygt 1000 personer, ett 30-tal ärenden registrerades hos Sportsground och de allra flesta kunde omedelbart avhjälpas av supporten. Så vänd dig till dem ifall du får problem.

Om du sitter utanför Sverige men ändå vill ta del av matchen så går det utmärkt. Dock så fungerar endast kortbetalningen utomlands, inte sms.

Klicka på köp kod och följ sedan instruktionerna. Tänk på att en kod = en sändning. Om någon annan loggar in på samma kod kommer den första användaren att loggas ut.

För support, kontakta support@sportsground.se