Se IK Frej – Malmö FF här på MFF.se

Publicerad 07 mars 2013

Malmö FF livesänder söndagens match mellan IK Frej och Malmö FF på MFF.se. Genom några enkla knapptryck kan du köpa hem matchen till din dator för 59 kr och via en riktig TV-produktion ta del av Svenska cupens andra omgång.

På söndag är det dags för den andra omgången i Svenska cupen när Malmö FF reser upp till Skytteholm och mötet mot IK Frej. För er som inte kan ta er till Stockholm erbjuder vi möjligheten att köpa en riktig TV-produktion av matchen till er dator.
För 59 kr kan du köpa hem matchen och avnjuta den på din dator med samma kvalité och liknande produktion som om det vore en allsvensk match med kommentator och intervjuer i halvtid och efter matchen.

IK Frej – Malmö FF 10/3 kl 17.00
Sändningen med kommentator startar 16.55 men kamerorna kommer att börja rulla tidigare.
Pris: 59 kr
Betalning: Kreditkort eller SMS

imorgon kommer en nyhet att publiceras på vår förstasida där du kan gneomföra ditt köp.
Började med att klicka ”Köp kod”. När du genomfört ditt köp kommer du att få din kod som du slår in och klickar sedan starta.
En kod = Sändning.
Om någon annan loggar in med samma kod så kommer personen som först loggades in att loggas ut.
Om det är så att du är upptagen när matchen spelas men ändå vill se den i efterhand kommer vi att erbjuda Ondemand, där du kan köpa hem matchen för 29 kr. Denna tjänst kommer att vara tillgänglig under en veckas tid efter matchtillfälle.

Förra helgens sändning mellan Malmö FF och Östers IF var det 1048 personer som bevittnade. Vi har till största del fått in positiva rekationer men vi vet även att det var några få som upplevde problem med förra streamen och vi ber er att maila in till företaget som sköter våra sändningar på support@sportsground.se och framföra era eventuella klagomål.