Se höjdpunkter från MFF:s matcher när din mobil ringer

Publicerad 09 oktober 2012

MFF, Svensk Elitfotboll, Allsvenskan, TV4 och C More lanserar idag en världsnyhet tillsammans med SportOn för att ytterligare stärka relationen med våra fans. Android appen lanserades idag på Google Play med snyggaste målen från både den nuvarande samt föregående säsongen.

Ett avgörande mål för säsongen eller en fantastisk bicykleta, nu kan du njuta av ditt favoritmål varje gång telefonen ringer, video och ljud. SportOn, bolaget bakom applikationerna har utvecklat en tjänst som gör det möjligt att byta ut den traditionella ringsignalen mot ett mer känsloladdat videoklipp med exalterad kommentator och publikens vrål.

– Det känns otroligt kul att kunna erbjuda Malmö FF och deras fans de snyggaste målen som video ringsignaler. Appen har utvecklats och testats för att klara de krav på enkelhet och kvalitet som krävs idag, speciellt med en bred målgrupp som lojala fotbollsfans. Alla ska kunna använda appen och njuta sitt favoritmål, ung som gammal. Tjänsten är ytterligare ett sätt att verkligen visa vilket lag och spelare man håller närmast hjärtat, säger VD Mikael Jansson.

Tjänsten bygger på en cloudfront plattform och ger fans möjlighet att ta del av klippen såväl direkt i appen som på webben.  Databasen uppdateras dagligen, vilket innebär att fans kan ladda ner sin favoritvideo dagen efter match.

”De flesta av oss har några väldigt speciella minnen från Allsvenskan, gamla som nya. Vårt avtal med SportOn ger våra fans möjlighet att återuppleva deras favoritmål och spelare varje dag , vart de än befinner sig, ” säger Lars-Christer Olsson ordförande i Svensk Elitfotboll.

Appen finns tillgänglig att ladda ned på Google play under namnet ”Malmö FF” video ringtones. För att fira säsongsavslutningen bjuder vi alla nya fans som signar upp med Facebook på första valfria video ringsignalen.