Se cupfinalen på Erics

Publicerad 27 juli 2020 i Herr,Nyheter

Nu går vi för en ny titel. Se torsdagens cupfinal mot IFK Göteborg på Erics Bar & Restaurang. Garantera din plats och boka bord redan idag.

Sören Rieks jublar efter ett mål i kvartsfinalen hemma mot AIK.

Erics Bar & Restaurang öppnar upp och bjuder in till cupfinal och god mat. För allas säkerhet och trevnad kommer restaurangen att anpassas så att gäster och personal ska kunna följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Precis som tidigare ber vi dig därför att boka bord för att garantera din plats. Det kommer alltså inte finnas någon möjlighet att se matchen på plats om man inte bokar bord.

Finalmeny

Det kommer att serveras klassisk Wallenbergare med potatispuré, ärtor och skirat smör. Alternativt rimmad bakad torskrygg med potatispuré, sommarmorötter, pepparrot och skirat smör. Dessert: chokladmousse med havtorn och hasselnötscreme samt kaffe ingår till priset av 150 kronor.

Ingen barförsäljning kommer att äga rum och vi tar inte emot förbokningar om sällskap större än fyra personer. Vi tar stort ansvar för att minska risken för smittspridning och väljer därför att vidta dessa åtgärder.

Maila din bokningsförfrågan till: nini.ugron@mff.se

huvudpartners

officiella partners