Se bortamatchen mot IK Sirus på Erics

Publicerad 20 juli 2020 i Nyheter

Du har väl inte missat att du nu kan se våra bortamatcher hemma på Erics Bar & Restaurang. Vi följer myndigheternas riktlinjer noga, så notera att du behöver boka bord genom förköpta matbiljetter.

Bilden är tagen från invigning av Erics Bar & Restaurang 2019.

Matcherna duggar tätt och på söndag, 26 juli, möter vi IK Sirius på bortaplan i Allsvenskan. Erics Bar & Restaurang öppnar upp och bjuder in till match och god mat. För allas säkerhet och trevnad kommer. Erics att möbleras om och anpassas så att gäster och personal ska kunna följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Därför säljer vi enbart matbiljetter på förköp och det kommer inte finnas någon möjlighet att se matchen på plats om man inte bokar bord.

Från klockan 16.15 är du välkommen (avspark 17.30).

Matbiljett

Det kommer att serveras cheeseburgare med bacon, pommes frites och dipsås samt lökringar. Kaffe och kaka ingår för 150 kronor per person. Dryck kommer att säljas separat vid borden.

Ingen barförsäljning kommer att äga rum och vi tar inte emot förbokningar om sällskap större än fyra personer. Vi tar stort ansvar för att minska risken för smittspridning och väljer därför att vidta dessa åtgärder.

Maila din bokningsförfrågan till: nini.ugron@mff.se

huvudpartners

officiella partners