Se bortamatchen mot IFK Göteborg på Swedbank Stadion

Publicerad 03 april 2014

Precis som förra året kommer vi att visa våra bortamatcher på storbildsskärm på Swedbank Stadion.

Intresset för Malmö FFs bortamatch mot IFK Göteborg på måndag är stort och just nu har över 1200 MFF:are köpt biljett till våra sektioner på Gamla Ullevi.

Om du inte har möjlighet att resa upp till Göteborg men ändå vill se matchen tillsammans med hundratals andra MFF:are rekommenderar vi dig att ta dig till Restaurang 1910 på Swedbank Stadion där vi erbjuder dig stans största storbildsskärm. Nytt för i år är att inträdet är gratis.

– Vi hoppas att alla som inte kan ta sig upp till Göteborg kommer till oss så att vi kan skapa fin stämning även här hemma på Stadion. Förra året hade fantastiska kvällar, inte minst när vi visade guldmatchen mot Elfsborg då här var knökat med folk som firade tillsammans. Det blir en annorlunda upplevelse när du ser matchen tillsammans med andra MFF:are istället för att se den hemma, berättar Pernilla Lyberg ifrån MFF Event.

På måndag kommer Niklas Skoog intervjuas på scen och vi kommer även lotta ut ett årskort.

Vi öppnar upp 18.00 och ni går in genom ingång 51 på den östra sidan (mot Kulan). Det kommer att finnas mat- samt dryckförsäljning där vi har fulla rättigheter.

För er som ska se matchen på plats i Göteborg:

Över 1200 personer har köpt biljetter till våra sektioner på Gamla Ullevi i Göteborg. Vår tilldelade sittplatssektion B4 är slutsåld och just nu finns det några hundra biljetter kvar till vår ståplatssektion A.

Biljetter hittar du här