Se bortamatchen mot IFK Göteborg på Erics

Publicerad 31 juli 2020 i Herr,Nyheter

Vi ställs återigen mot IFK Göteborg, den här gången i Allsvenskan. Stötta laget mot tre poäng och se bortamatchen på Erics Bar & Restaurang. Vi följer myndigheternas riktlinjer noga, så notera att du behöver boka bord genom förköpta matbiljetter.

Efter torsdagens cupfinal har det blivit dags för Malmö FF att möta IFK Göteborg i Allsvenskan. Erics Bar och Restaurang visar förstås matchen och bjuder in till match och god mat. För allas säkerhet och trevnad kommer. Erics att möbleras om och anpassas så att gäster och personal ska kunna följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Därför säljer vi enbart matbiljetter på förköp och det kommer inte finnas någon möjlighet att se matchen på plats om man inte bokar bord.

Från klockan 16.15 är du välkommen (avspark 17.30).

Matbiljett

Det kommer att serveras cheeseburgare, pommes frites och dipsås samt lökringar. Kaffe och kaka ingår för 150 kronor per person. Dryck kommer att säljas separat vid borden.

Ingen barförsäljning kommer att äga rum och vi tar inte emot förbokningar om sällskap större än fyra personer. Vi tar stort ansvar för att minska risken för smittspridning och väljer därför att vidta dessa åtgärder.

Maila din bokningsförfrågan till: nini.ugron@mff.se

huvudpartners

officiella partners