Se AIK – MFF i Restaurang 1910

Publicerad 15 april 2013

Se AIK – MFF på Malmös största storbildsskärm uppe i Restaurang 1910 tillsammans med hundratals andra MFF:are.

Länge har det funnits en efterfrågan om att öppna upp Restaurang 1910 på Swedbank Stadion och visa Malmö FFs bortamatcher. När MFF den fjärde november förra året åkte upp till Råsunda var det inte bara fullt med MFF:are på bortasektionen i Solna som skapade en fantastisk inramning, även på Restaurang 1910 var det knöckat med himmelsblå som nervöst och fokuserat följde varenda spark.

Även fast resultatet på planen inte gick som vi alla hoppats förra året på så föll tillställningen hemma i Malmö väl ut och vi fick in mycket positiv respons. Därför är vår förhoppning att tillsammans med Kvällsposten hädanefter visa alla Malmö FF:s bortamatcher på Malmös största storbildsskärm uppe i Restaurang 1910, med start nu på onsdag när Malmö FF åker upp till Friends arena i Solna och tar sig an AIK.

Det kommer att finnas erbjudande ifrån restaurangen och välkända ansikten på scen.

AIK – Malmö FF
Restaurang 1910 på Swedbank Stadion
Matchen börjar 19.05 och vi slår upp portarna en timme innan
Ingång 51 (Swedbank Stadions östra sida)
Pris 50 kr och biljetter köper du antingen i MFF Shopen eller på
ticnet.se .

Biljettluckorna vid VIP entré 51 är öppna fr o m kl 17:30 idag så det går bra att köpa biljett på plats!

 

Som alltid när vi arrangerar olika event tillkommer det utgifter i form av personal, städning och teknik. Då vi vill att alla ska känna sig välkomna (även de som väljer att inte köpa någon förtäring) så måste vi ta ut en enkel avgift för att täcka våra kostnader.