Säsongen över för U21

Publicerad 05 oktober 2010

Det behövdes minst en poäng för avancemang men det blev noll. Trots hyggligt spel så straffades man eftersom man slarvade bort de chanser man skapade. HIF gjorde mål på sina.

Malmö FF U21 – Helsingborgs IF U21
0-2(0-0)

Mål
0-1 62 min Johan Eiswolhd
0-2 89 min May Mahlangu

Startelvan
Dejan Garaca
Filip Stenström, gult kort 76 min
Marcus Halsti
Filip Helander
Joseph Elanga
Muamet Asanovski, gult kort 90 min
Rick Kruys
Miljan Mutavdzic
Jeffrey Aubynn, ut 69 min
Dino Islamovic, ut 46 min
Alexander Nilsson

Avbytare
Tobias Uddenäs
Hicham Ali, in 69 min
Omid Nazari, in 46 min
Tobias Malm
Kristoffer Jeppsson

Leif Engqvist
”Vi är naturligtvis besvikna. Tycker att vi spelar hyfsat mot ett bra HIF. Tyvärr har vi ingen skärpa i avsluten.
Det såg bra ut och matchen kunde mycket väl slutat oavgjort om vi inte somnat till några gånger och då passade HIF på att göra mål. Jeff är bra idag, Alex pigg liksom Omid när han kommer in. Rick kämpar bra på mitten. Sedan måste jag berömma May Mahlangu i HIF som är planens gigant efter det att Jeff gått ut.”

Trots att MFF inte har fler U21-matcher så kommer spelarna att få bra träning och dessutom finns det både DM-matcher, U19-matcher och landskamper för de som behöver matchträning. Dessutom finns naturligtvis möjligheten att lägga in en träningsmatch.