Sandqvist och Labinot står över

Publicerad 11 juli 2009

Jonas Sandqvist och Labinot Harbuzi har tillsammans med tränarna kommit överens om att stå över matchen mot Brommapojkarna, och är därför inte uttagna i matchtruppen.

– Vi har pratat med spelarna och är överens med dem om att det är svårt för dem att hitta den rätta koncentrationen och ha fullt fokus på matchen mot Brommapojkarna, säger Roland Nilsson.

Både Jonas Sandqvist och Labinot Harbuzi har utgående kontrakt med MFF. Jonas Sandqvist har sedan tidigare gjort klart att han inte kommer att fortsätta i klubben, medan Labinot Harbuzi är hårt omsusad av rykten för närvarande.
– Vi visste att från och med den 1 juli, då transferfönstret öppnar, kan spelare börja förhandla med andra klubbar. Det är den värld vi lever i idag, och då är det viktigt att vi har en bra dialog med spelarna, säger Roland.

Även Gabriel och Jimmy Dixon har utgående kontrakt, men för dem är situationen annorlunda och båda är med i truppen mot BP.
– Såvitt vi vet förhandlar de inte med några andra klubbar. Därför bedömer vi att de kan vara med och jobba på med full koncentration.

Läs mer inför matchen mot Brommapojkarna i separat artikel.

Tobias Christoffersson