Samling vid Kulan imorgon – i Zagreb!

Publicerad 16 augusti 2011

Samlingspub och viktig information!

Det är nu klart var alla MFF-supportrar rekommenderas att samlas imorgon i Zagreb innan matchen mot GNK Dinamo. Det blir Bulldog Pub, en pub som har en lång erfarenhet av utländska supportrar, som ligger centralt och därifrån man enkelt och säkert tar sig till Maksimirstadion. Det är enkelt att hitta till Bulldog Pub. Den ligger på Bogoviceva Street som är en av gågatorna i centrala Zagreb och precis bredvid puben finns dessutom ett stort gyllene klot.

Bulldog Pub har två stora uteserveringar men rymmer även en hel del inomhus. Här får flera hundra supportrar plats att samlas och sjunga utan problem. Nästan utanför puben stannar spårvagn 17 vars ändstation är 100 meter från insläppet till MFF-sektionen på Maksimirstadion. Det tar cirka 10 minuter med spårvagn. Bättre kan det knappast bli. Polisen garanterar en säker och trevlig tillställning samt transport för de som väljer denna pub.

Tidigare föreslagna pubar har inte kunnat erbjuda samma service och därför har dessa valts bort även av de som bokat dem.

Polisen i Zagreb välkomnar Malmö FF:s supportrar och ser inga bekymmer så länge man inte uppträder berusat, bråkar eller på annat sätt stör ordningen.

Bulldog Pub ligger på Bogoviceva Street

MFF-supportrarnas sektion öppnar två timmar innan avspark d v s 18.45. Det finns en yta utanför södra läktaren reserverad för de som kommer med bil. De kan parkera från 08.00 på morgonen och sedan gå ner till city(eller ta spårvagn).

MFF-sektionen är stor och det finns gott om plats att hänga upp flaggor och banderoller.
Tänk på att glasflaskor, stora paraply och annat skrymmande och hårt inte är tillåtet att ta in.

MFF:s supportrar kommer att hållas kvar cirka 20 minuter efter matchen. Detta gäller alla.Detta av säkerhetsskäl men också på grund av att det kommer att vara trafikkaos utanför så bilar och bussar kommer ingenstans ändå.

Man räknar med cirka 35 000 åskådare på plats imorgon.