Säker seger för juniorerna!

Publicerad 29 september 2002

Det blev till slut 4-0 för Malmö FF:s juniorer mot Spårvägens FF inför cirka trehundra personer på Malmö Stadion.

Malmö FF J- Spårvägens FF J:
4-0 (0-0)

Målskyttar:
1-0 52 min Darko Lukanovic
2-0 55 min Darko Lukanovic
3-0 60 min Jesper Rendin
4-0 75 min Thommie Persson(straff)

Varningar:
25 min Bovar Karim

Startuppställning:
Markus Dubré –
Billy Berntsson, Johan Nilsson Guiomar, Thommie Persson, Tim Strömberg –
Bovar Karim, Joakim Nilsson, Anders Ekelund, Alexander Malmström –
Darko Lukanovic, Jesper Rendin

Byten MFF:
66 min
Jesper Rendin ut, Björn Dahlin in

86 min
Joakim Nilsson ut, Marcus Pode in

Kommentar:
”Vi gör en bra förstahalvlek offensivt men har problem med defensiven. Vi skapar chanser men släpper till en hel del också. I pausen pratade vi om att förbättra det defensiva spelet och på så sätt även förbättra offensiven. Vi utnyttjade kanterna bättre och den första halvtimmen av andra halvlek spelar vi riktigt bra. Killarna skötte sig utmärkt. Nu BP och de har av tradition alltid bra lag på den här nivån”

Johnny Gyllensjö

Malmö FF:s juniorer möter Brommapojkarna i kvartsfinal på hemmaplan. Dock är dag och tid ej fastställd ännu.

Det blev också klart idag att Malmö FF:s P16 möter Skara FC borta i sin kvartsfinal. Inte heller här är dag och tid fastställd ännu.